24091977
top of page

Koncept Swimming Dad predstavlja...

Swimming Dad (tata za plivanje) koncept, stvoren je u mojoj glavi pre tačno dve ipo godine (2015.), kada sam prvi put dobio počasnu titulu tata. Međutim, tek danas (decembar 2017.) je prvi put zaplivao. Ovaj blog nije samo moja vodena priča, već i priča moje «male» porodice. Bez nje ja bih ostao usamljen u plivanju. Upoznaćete ih, posebno tatinu ajkulicu i tatinu ribicu.

Ovo je prostor neiscrpne inspiracije o ljubavi prema vodi, plivanju, deci. Kutak namenjen svim ljubiteljima plivanja, zdravog života, kako u telu tako i u glavi. Deci i dobroj zabavi u vodi i oko nje, ali i roditeljima, koji su njihova odskočna daska u svet.


Plivanje kao i pisanje, čitanje, za mene je osnovna kultura življenja.


Zato, verujem da ćemo zajedno uspeti kroz ovaj blog da vas motivišemo da i vi zaplivate, zavolite vodu i uživate u njoj kao i mi!


Dobrodošli u Swimming Dad svet!


Ko je Swimming Dad?

Moje ime je Vladimir Anušić. Po struci sam profesor fizičkog vaspitanja i trener plivanja. Pre svega ja sam tata jedne ajkulice i jedne ribice! Zahvaljujući njima svako jutro za mene ima novu dimenziju. Izazov pre svega, kao tate u svetu roditeljstva, ali i u svetu plivanja.


Više od 18 godina sam u svetu sporta, plivanja, i radu sa decom svih uzrasta, počevši od beba, tinejdžera, studenata. Ni iskustvo sa veteranima mi nije strano, kao i rad sa decom sa posebnim potrebama.


Veliki sam entuzijasta i uvek motivisan da pružim maksimum. Verujem da svi mi učimo ceo život, i baš zato, želja mi je da svoje iskustvo i znanje podelim i na ovaj način, kroz Swimming Dad blog.


Verujem u dobre, a ne u pametne ljude. Obožavam dobar basket i muziku. Volim da sviram saxofon, gitaru i pevam pod vodom!


Osnivač sam Baby Swim kluba u Beogradu i Novom Sadu, ali koji je trenutno u stanju mirovanja, dok ne pronađem prave uslove za ono što želim da radim sa bebama i decom u Srbiji.


Svoje višegodišnje iskustvo sticao sam kao i generalni sekretar Plivačkog Saveza Srbije, na Fakultetu za sport i turizam Tims, Plivačkom klubu Vojvodina. Trenutno sam deo Waves Swim & Sports Academy u Dubaiju i od skora Swimming Dad.


Ukoliko želite da saznate nešto više o meni i lepezi mog dosadašnjeg profesionalnog iskustva, projektima, edukaciji, potražite me na mom Linkedin profilu.

Najčitaniji tekstovi