24091977 Blog gost - Nadja Higl
top of page

Blog gost - Nadja Higl


Za Swimming Dad kao Blog gost o vremenu i plivanju govori Nađa Higl, naša najuspešnija plivačica. Prva žena u srpskom plivanju koja je postala svetska prvakinja, evropska rekorderka, ali danas je na prvom mestu mama dva dečaka.


Šta za tebe predstavlja vreme? Vreme je za mene relativno.. lepi trenuci kratko traju (makar nam se tako čini) a oni manje lepi se oduže i nikako da se završe. Tako da u svakom slučaju vreme leti i trebamo se posvetiti sadašnjem trenutku i uživati u svim čarima koje nam život pruža. Sve se nekako dešava sa razlogom.


Da li vreme leči? Vreme za mene nije nikakav doktor i nikakav lek, ali istina jeste da nam neke situacije vremenom postanu lakše. U teškim momentima izuzetno je teško da poveruješ da će ti ta situacija delovati smešna za par godina...

Od kada si majka da li imaš vremena za plivanje? Od kada sam postala majka sve moje vreme je posvećeno njima i ne stižem da pored posla i obaveza oko njih idem i na plivanje, iako bih volela.


Da li pronađeš vremena da vodiš svoju decu na plivanje, i koliko često? Kod nas u zemlji je malo drugačija situacija i retki su objekti koji imaju idealne uslove za malu decu, te ih iz tih razloga ne vodim na plivanje.

Najčitaniji tekstovi
Poslednji tekstovi
Arhiva
Pronađi po tagovima
bottom of page