24091977 Šta roditelji treba da znaju o bebi plivanju?

Šta roditelji treba da znaju o bebi plivanju?

8 Jun 2020

Swimming Dad

Da li je svetu zaista potreban još jedan blog, vlog, e-book, priručnik ili podkast o bebi plivanju? Da li neko tu priču uopšte sluša? Sve dok pričamo priču srcem, iskreno, i sve dok je i jedna osoba sluša, čita, vredi! Zašto? Zato što niko ne može da ispriča priču na moj način, jer niko nema moju bitku, život, lekcije i autentičnost, čak ni preko okeana. Zato vam predstavljam moju priču, priručnik: Šta roditelji treba da znaju o bebi plivanju?

 

ŠTA priručnik o bebi plivanju JESTE?


JEDINI online priručnik o bebi plivanju u Srbiji (na srpskom i engleskom), koji kroz iskustvo tate i trenera plivanja, na jednom mestu daje odgovore na roditeljske nedoumice, strahove o bebi plivanju.

 

Možete naručiti - OVDE!

 

Namenjen roditeljima, trudnicama, budućim mamama, tatama, koji žele da njihova deca budu bezbedna i opuštena u vodi, u vremenu kada bebi plivanje nije pomodarstvo, već važna životna veština!

ZAŠTO priručnik o bebi plivanju?


Plivanje, nije samo zabava u letnjim mesecima, već je važna životna veština, koju svako dete treba da savlada - od najranijeg uzrasta. Zato, niti jedan od eventualnih strahova, izgovora nije dovoljno veliki, da može da uskrati jedinstveno iskustvo i uživanje sa bebom u vodi, koje traje oko dve i po godine u proseku i nikada više ne može biti vraćeno ili ispravljeno.


Šta OČEKIVATI od priručnika o bebi plivanju?


Ovo nije priručnik gde ćete naučiti stručne termine ili definicije iz plivačkog sporta, već prostor, u kome možete na jednom mestu, kroz lične primere jednog tate i dvodecenijskog iskustva profesionalca iz sveta plivanja, dobiti odgovore na roditeljske nedoumice, strahove o bebi plivanju, uopšte o plivanju od najranijeg uzrasta.

 

Na stranicama priručnika o bebi plivanju i odrastanju (na više od 100 strana), pronaći ćete, pored mog i iskustvo drugih roditelja i njihovih beba o prvom susretu sa vodenom sredinom i časovima bebi plivanja kroz „Baby swim club”.

 ŠTA priručnik o bebi plivanju NIJE?


Priričnik „Šta roditelji treba da znaju o bebi plivanju?” nije „školska” lektira koja treba da se pročita od danas za sutra i da se iz nje sve zapamti, i realizuje. Ideja priručnika je da kada god se nečega setite, a interesuje vas u vezi sa bebi plivanjem, možete da se vratite i pronađete na ovim stranicama baš taj deo, što vam treba.
 

Za KOGA je priručnik o bebi plivanju?


Praktičan priručnk „Šta roditelji treba da znaju o bebi plivanju?” je za roditelje, trudnice, buduće mame, tate, celu familiju, koji žele da njihova deca budu bezbedna i opuštena u vodi, u vremenu kada bebi plivanje nije pomodarstvo, već važna životna veština!

 

Da, da… Baš je za vas: