24091977 Blog gost: Lazar Zlatić
top of page

Blog gost: Lazar Zlatić


Lazar Zlatić, reprezentativac Srbije, seniorski državni prvak na 100 i 200 metara leđno, učesnik Evropskog Juniorskog Prvenstva u Antverpenu 2012, bronzani dečak na 100 i 200 metara leđno na Juniorskom Prvenstvu Balkana, seniorski državni rekoreder u štafeti 4x200 kraul, za Swimming Dad kao #Blog gost, otkriva šta voli, a šta ne da radi u waterpark-u, kao i da li mu trenutno treninzi dozvoljavaju da uživa u spuštanju niz «kamikaza» tobogane?

Šta najviše voliš da radiš kada si u waterpark-u, a šta nikada ne bi probao? Najviše volim da experimentišem brzinu novih tobogana... One koji nisu za malu decu (uz osmeh dodaje Lazar). Dok, ono što nikad ne bi radio u bilo kom waterparku, a to je da samo sedim i sunčam se (a često sam to viđao), jer to može da se radi i na terasi, u hotelu, na plaži. Jednostavno volim da iskoristim svaki minut u waterparku da se peovedem kako treba, jer je on stvoren za dobru zabavu.

Koji je najuzbudljiviji waterpark u kome si bio?

Najuzbudljiviji je definitivno Atlantis u Dubaiju.

Da li ti trenutno profesionalno bavljenje plivanjem dozvoljava da eksperimentišeš sa “vratolomijama” u waterpark-u? Trenutno ne toliko, jer sam dosta zauzet. Paralelno radim i treniram, tako da nemam baš slobodnog vremena. Sa druge strane, pošto trenutno živim i plivam u Budmpešti, prvo moram da pronađem dobar waterpark u ovom gradu (uz osmeh, dodaje Zlatić).

Najčitaniji tekstovi
Poslednji tekstovi
Arhiva
Pronađi po tagovima
bottom of page